14. oktober 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Plukket langtidsstegt nakkekam i lækker marinade toppet med grillet peberfrugter og frisk persille

Hertil serveres:

Cous cous salat med sherrytomater, persille, rødløg og porre. Maskeret med citrus dressing

Miksede salater vendt med rødkål, æbler, mynte, tranebær og valnødder. Maskeret med dressing af appelsin og lime (nøddeallergi)

Ugens kage: Blommetrifli (laktose, fløde, mælk, æg, mandler og marcipan)

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar/Vegan: Forskelligt kål tilberedt og toppet med jackfruit og pulled soya kød maskeret med sriracha sauce

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Plukket langtidsstegt nakkekam i lækker marinade toppet med grillet peberfrugter og frisk persille

Hertil serveres:

Cous cous salat med sherrytomater, persille, rødløg og porre. Maskeret med citrus dressing

Miksede salater vendt med rødkål, æbler, mynte, tranebær og valnødder. Maskeret med dressing af appelsin og lime (nøddeallergi)

Salat med kidney bønner, squash, peberfrugter og rødløg. Anrettet på rucola salat med senneps dressing

Huset grønne indslag med agurker og radiser i skiver

Ugens kage: Blommetrifli (laktose, fløde, mælk, æg, mandler og marcipan)

LAKTOSE (FLØDE OG MÆLK), ÆG, MANDLER (MARCIPAN)

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegan: Forskelligt kål tilberedt og toppet med jackfruit og pulled soya kød maskeret med sriracha sauce

 

 

Rediger menu