12. maj 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der, får portions anretninger

Kalkungryde lavet med gul karry sauce peberfrygter løg hvidløg ingefær lime saft kokosmælk

Ris med frisk basilikum

Azuki salat med agurker kikærter rødløg friske urter toppet med granatæbler

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

DRØMMEKAGE
Allergener: æg, gluten, laktose (smør, sødmælk)

Vegetar/vegan:

Veggie bøffer: kidneybønner , rød linser,ærter, løg, kikærter, polenta med romessco dressing og sesam frø på toppen

________________________________________________

Denne menu er til jer, der får buffet

Kyllingegryde lavet med gul karry sauce peberfrygter løg hvidløg ingefær lime saft kokosmælk

Ris med frisk basilikum

Azuki salat med agurker kikærter rødløg friske urter toppet med granatæbler

Cherry tomater med avokado frisk basilikum rukola

Husets grønne indslag med rød spidskål i æble dressing

Dagens friskbagte øko. Brød med rugmel og surdej

DRØMMEKAGE
Allergener: æg, gluten, laktose (smør, sødmælk)

Vegetar/vegan:

Veggie bøffer: kidneybønner , rød linser,ærter, løg, kikærter, polenta med romessco dressing og sesam frø på toppen

Rediger menu