12. august 2020
Dagens menu
.
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Rød karry lavet med mager andebryst i skiver masser af grønt lavet med rød karry lime samt ingefær
Ris nudler vendt med peberfrugt, springløg, basilikum, citron soya sesam olie og sesam frø på toppen
Lime bagt blomkål med cayenne sort sesam rød mizuna
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Rød karry med edammame bønner og veggies : bambu, rødløg, baby majs, peberfrugt, mangetout, champignon , kokosmælk
Ris nudler vendt med peberfrugt, springløg, basilikum, citron sesam olie og sesam frø på toppen
Vegetar:
Vegan: ________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Rød karry lavet med mager andebryst i skiver masser af grønt lavet med rød karry lime samt ingefær
Ris nudler vendt med peberfrugt, springløg, basilikum, citron soya sesam olie og sesam frø på toppen
Lime bagt blomkål med cayenne sort sesam rød mizuna
Tomater i både med kokosflager sugar snaps citronsaft
Rød spidskål og appelsin samt mynte granatæble dressing på frisk lime
Husets grønne indslag med Daikon og agurk
Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej
Vegetar/vegan:
Rød karry med edammame bønner og veggies : bambu, rødløg, baby majs, peberfrugt, mangetout, champignon , kokosmælk
Ris nudler vendt med peberfrugt, springløg, basilikum, citron sesam olie og sesam frø på toppen
Vegetar:
Vegan: