12. august 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Rød karry lavet med mager andebryst i skiver masser af grønt lavet med rød karry lime samt ingefær

Ris nudler vendt med peberfrugt, springløg, basilikum, citron soya sesam olie og sesam frø på toppen

Lime bagt blomkål med cayenne sort sesam rød mizuna

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:
Rød karry med edammame bønner og veggies : bambu, rødløg, baby majs, peberfrugt, mangetout, champignon , kokosmælk

Ris nudler vendt med peberfrugt, springløg, basilikum, citron sesam olie og sesam frø på toppen
Vegetar:
Vegan: ________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Rød karry lavet med mager andebryst i skiver masser af grønt lavet med rød karry lime samt ingefær

Ris nudler vendt med peberfrugt, springløg, basilikum, citron soya sesam olie og sesam frø på toppen

Lime bagt blomkål med cayenne sort sesam rød mizuna

Tomater i både med kokosflager sugar snaps citronsaft

Rød spidskål og appelsin samt mynte granatæble dressing på frisk lime

Husets grønne indslag med Daikon og agurk

Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej
Vegetar/vegan:
Rød karry med edammame bønner og veggies : bambu, rødløg, baby majs, peberfrugt, mangetout, champignon , kokosmælk

Ris nudler vendt med peberfrugt, springløg, basilikum, citron sesam olie og sesam frø på toppen
Vegetar:
Vegan:

Rediger menu