11. november 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Helstegt and med salt og peber

Andesovs lavet med jus fra kødet balsamico (indeholder gluten )

kartofler med salt og peber

Råmarineret rødkål med æbler og solbær valnødder granatæbler frisk brøndkarse

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Grillet halloumi ost , søde kartoffel , aubergine og bage kartoffel med pesto og mandler flager på toppen

Vegan : grillet søde kartoffel , bage kartoffel , aubergine og vegan pølser med pesto (laktose fri) og mandler flager på toppen

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Helstegt and med salt og peber

Andesovs lavet med jus fra kødet balsamico (indeholder gluten )

kartofler med salt og peber

Råmarineret rødkål med æbler og solbær valnødder granatæbler frisk brøndkarse

Blomkål vendt med grønkål og rodfrugter æble eddike dressing quinoa samt frisk purløg

Lime bagt Hokkaido græskar med cherry tomater spinat syltede rødløg

Husets grønne indslag med agurk concasse og peber

Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej

Vegetar/vegan:

Grillet halloumi ost , søde kartoffel , aubergine og bage kartoffel med pesto og mandler flager på toppen

Vegan : grillet søde kartoffel , bage kartoffel , aubergine og vegan pølser med pesto (laktose fri) og mandler flager på toppen

Rediger menu