11. november 2020
Dagens menu
.
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Helstegt and med salt og peber
Andesovs lavet med jus fra kødet balsamico (indeholder gluten )
kartofler med salt og peber
Råmarineret rødkål med æbler og solbær valnødder granatæbler frisk brøndkarse
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Grillet halloumi ost , søde kartoffel , aubergine og bage kartoffel med pesto og mandler flager på toppen
Vegan : grillet søde kartoffel , bage kartoffel , aubergine og vegan pølser med pesto (laktose fri) og mandler flager på toppen
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Helstegt and med salt og peber
Andesovs lavet med jus fra kødet balsamico (indeholder gluten )
kartofler med salt og peber
Råmarineret rødkål med æbler og solbær valnødder granatæbler frisk brøndkarse
Blomkål vendt med grønkål og rodfrugter æble eddike dressing quinoa samt frisk purløg
Lime bagt Hokkaido græskar med cherry tomater spinat syltede rødløg
Husets grønne indslag med agurk concasse og peber
Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej
Vegetar/vegan:
Grillet halloumi ost , søde kartoffel , aubergine og bage kartoffel med pesto og mandler flager på toppen
Vegan : grillet søde kartoffel , bage kartoffel , aubergine og vegan pølser med pesto (laktose fri) og mandler flager på toppen
Rediger menu