11. november 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Frikadeller lavet med kyllingekød (halal), peberfrugter og løg. Anrettet med grillet peberfrugter og rødløg. Toppet med frisk persille

Hertil serveres:

Pasta salat med cremet dressing lavet med græsk yougurt, mayonnaise, hakket grønkål, agurker, rødløg og oliven. Toppet med små tern af peberfrugter

Miksede salater med spidskål, blomkålsris og friske æbler. Vendt i lækker marinade og toppet med pinjekerner og frisk persille

Ugens kage: Gulerods muffin (æg, gluten, laktose, flødeost og smør)

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar/Vegansk: Grøntsags bøffer med quinoa, speltmel, kartofler, gulerødder, sojabønner, og hvedemel. Anrettet på bund af stegte champignon, squash og gulerødder hertil pastasalat

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Frikadeller (2 stk per person) lavet med kyllingekød (halal), peberfrugter og løg. Anrettet med grillet peberfrugter og rødløg. Toppet med frisk persille

Hertil serveres:

Pasta salat med cremet dressing lavet med græsk yougurt, mayonnaise, hakket grønkål, agurker, rødløg og oliven. Toppet med små tern af peberfrugter

Salat med hvide bønner, gulerødder og pimenter. Vendt i marinade af dijon sennep og æble eddike og anrettet med baby spinat og græskar kerner

Salat med grillet gulerødder og sherry tomater. Anrettet på feltsalat og toppet med pecan nødder

Huset grønne indslag med dampet broccoli

Ugens kage: Gulerods muffin (æg, gluten, laktose, flødeost og smør)

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegansk: Grøntsags bøffer med quinoa, speltmel, kartofler, gulerødder, sojabønner, og hvedemel. Anrettet på bund af stegte champignon, squash og gulerødder hertil pastasalat

 

 

 

Rediger menu