10. februar 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Pulled beef lavet af møre oksecuvetter der er langtidssteg i lækker marinade. Toppet med rødløg, sherrytomater og hakket frisk persille

Cous cous vendt med krydderurte marinade af basilikum, sennep, olie og vineddike. Mixed med gulerødder, peberfrugter, div kål og oliven i skiver.

Salat med broccoli, syltede tranebær, mixed salat, valnødder og sukkerærterspire

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar: Fyldt peberfrugt med bønner, kikærter, kartofler, romanesco og læøg. Toppet med mozzarella

Vegan:
 peberfrugt med bønner, kikærter, kartofler , romessco , løg ned sennep dressing og purløg på toppen

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet

Pulled beef lavet af møre oksecuvetter der er langtidssteg i lækker marinade. Toppet med rødløg, sherrytomater og hakket frisk persille

Cous cous vendt med krydderurte marinade af basilikum, sennep, olie og vineddike. Mixed med gulerødder, peberfrugter, div kål og oliven i skiver.

Salat med broccoli, valnødder og sukkerærterspire. Vendt med lækker dressing af vinddike

Humus lavet på kikærter, sesam, hvidløg, tahini og olivenolie

Bagte rødbeder vendt med frillicesalat, frisk persille og toppet med hvid sesam

Husets grønne indslag med honningmeloner og syltede tranebær

Dagens friskbagte økologiske Ølands baguette

Vegetar/Vegansk Thai gryde lavet med tofu , kokosmælk, peberfrugt, mangetout, mini majs, bambusskud, rødløg og thai basilikum. Toppet med cashewnødder

Rediger menu