10. februar 2021
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Pulled beef lavet af møre oksecuvetter der er langtidssteg i lækker marinade. Toppet med rødløg, sherrytomater og hakket frisk persille
Cous cous vendt med krydderurte marinade af basilikum, sennep, olie og vineddike. Mixed med gulerødder, peberfrugter, div kål og oliven i skiver.
Salat med broccoli, syltede tranebær, mixed salat, valnødder og sukkerærterspire
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar: Fyldt peberfrugt med bønner, kikærter, kartofler, romanesco og læøg. Toppet med mozzarella
Vegan: peberfrugt med bønner, kikærter, kartofler , romessco , løg ned sennep dressing og purløg på toppen
_________________________________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Pulled beef lavet af møre oksecuvetter der er langtidssteg i lækker marinade. Toppet med rødløg, sherrytomater og hakket frisk persille
Cous cous vendt med krydderurte marinade af basilikum, sennep, olie og vineddike. Mixed med gulerødder, peberfrugter, div kål og oliven i skiver.
Salat med broccoli, valnødder og sukkerærterspire. Vendt med lækker dressing af vinddike
Humus lavet på kikærter, sesam, hvidløg, tahini og olivenolie
Bagte rødbeder vendt med frillicesalat, frisk persille og toppet med hvid sesam
Husets grønne indslag med honningmeloner og syltede tranebær
Dagens friskbagte økologiske Ølands baguette
Vegetar/Vegansk Thai gryde lavet med tofu , kokosmælk, peberfrugt, mangetout, mini majs, bambusskud, rødløg og thai basilikum. Toppet med cashewnødder
Rediger menu