1. juli 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Boller i karry lavet med mager svinekød og sauce på kokosmælk alm. mælk citrongræs karry lime løg (4 stk. pr person indeholder gluten og laktose )

Ris med gurkemeje og purløg

Lime bagte rodfrugter med edamame bønner samt rukola og brøndkarse

øko. bagt ølandsboller
————————————————————————————-
Denne menu er til jer der får Buffet

Boller i karry lavet med mager svinekød og sauce på kokosmælk alm. mælk citrongræs karry lime løg (4 stk. pr person indeholder gluten og laktose )

Ris med gurkemeje og purløg

Mango/æble chutney med mynte ingefær chili æble eddike nigella frø

Lime bagte rodfrugter med edamame bønner samt rukola og brøndkarse

Dampet broccoli med gule tomater lime dressing og ristet mandler

peber gul og rød på grøn salat

øko. surdejsbrød med durum

vegetar/vegan

Patties: kartoffel , søde  kartoffel, løg, hvidløg, kikærter, linser, svampe, peberfrugt  med karry sovs ( kokos mælk)

Rediger menu