10. november 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Fish and Chips

Indbagt torsk med sauce tatar lavet med dild, citronskal, æg og olie (gluten)

Hertil serveres:

Stegte både af kartofler med krydderurter

Miksede salater med hvide bønner, bagte gulerødder, peberfrugter og hakket grønkål i dressing af æbleeddike og dijonsennep. Toppet med radiser

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar: Fyldte peberfrugter med quinoa, knoldselleri, løg, urter (løvstikke-purløg) og ost. Anrettet på bund af bagt hvidkål og bønnespire. Serveret med stegte kartoffelbåde og tatar sauce

Vegansk: Fyldte peberfrugter med quinoa, knoldselleri, løg, urter (løvstikke-purløg) og vegansk ost. Anrettet på bund af bagt hvidkål og bønnespire. Serveret med stegte kartoffelbåde og vegansk tatar sauce

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Fish and Chips

Indbagt torsk (2 stk per person) med sauce tartar lavet med dild, citronskal, æg og olie (gluten)

Hertil serveres:

Stegte både af kartofler med krydderurter

Salat med kylling, honning melon, romaine og feltsalat. Toppet med frisk persille og græskarkerner

Vandmelon og ananas anrettet på bund af rucola salat. Toppet med kokosflager og frisk mynte

Salat med mikset salat, sherry tomater, agurker, edamame bønner, peberfrugter og rødløg. Maskeret med senneps dressing. Toppet med cashewnødder

Huset grønne indslag med revet rødbeder

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar: Fyldte peberfrugter med quinoa, knoldselleri, løg, urter (løvstikke-purløg) og ost. Anrettet på bund af bagt hvidkål og bønnespire. Serveret med stegte kartoffelbåde og tatar sauce

Vegansk: Fyldte peberfrugter med quinoa, knoldselleri, løg, urter (løvstikke-purløg) og vegansk ost. Anrettet på bund af bagt hvidkål og bønnespire. Serveret med stegte kartoffelbåde og vegansk tatar sauce

 

 

 

Rediger menu