9. juni 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Helstegt laksefilet med friske peber og sauce vinaigrette samt frisk dild.

Perlecous cous salat med savoykål squash gulerødder citron dressing med løg og hvidløg toppet med græskarkerner

Frisk mozzarella med nedkogt balsamico og basilikum tomater rukola

vegan Patties:  rød linser, blomkål, ærter, kikærter, spids kommen, løg
Rød spidskål , gul squash , chili , soya

øko. speltboller
—————————————————————————————
Denne menu er til jer der får Buffet

Helstegt laksefilet med friske peber og sauce vinaigrette samt frisk dild.

Perlecous cous salat med savoykål squash gulerødder citron dressing med løg og hvidløg toppet med græskarkerner

Frisk mozzarella med nedkogt balsamico og basilikum tomater rukola

Æble fennikel salat med tranebær samt æbleeddike dressing

Agurkconcasse med radiser på grøn salat

øko. surdejsbrød med durum

vegan Patties:  rød linser, blomkål, ærter, kikærter, spids kommen, løg
Rød spidskål , gul squash , chili , soya

Rediger menu