8. juli 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Deller lavet med  rodfrugter (gris) 6 stk pr person

Pastasalat vendt i lækker urte dressing med grillet peber, grønkål, sherrytomat og avocado. Toppet med oliven og frisk persille

Lækker salat med honning og vandmelon. Vendt med hvidkål, feta og solsikkekerner. Toppet med mynte

Øko. Ølands boller med rugmel

Vegetar/vegan:

Veggie deller lavet med linser, champignoner, tomat, løg, ærter, hvidløg, rødkål og søde kartofler. Garneret med senneps dressing


Denne menu er til jer der får buffet 

Deller lavet med  rodfrugter (gris) 5 stk pr person

Pastasalat vendt i lækker urte dressing med grillet peber, grønkål, sherrytomat og avocado. Toppet med oliven og frisk persille

Lækker yougurt creme lavet på dijonsennep vendt med hvidkål, porre, squash og spinat. Pyntet med frisk purløg

Bønnesalat med hvide bønner, haricot verts, peberfrugt og persille. Maskeret med rødvinseddike dressing

Grillede auberginer vendt med ærter og ristede valnødder

Husets grønne råkostsalat med rosiner og appelsinjuice

Øko. Durum brød med rugmel

Vegetar/vegan:

Veggie deller lavet med linser, champignoner, tomat, løg, ærter, hvidløg, rødkål og søde kartofler. Garneret med senneps dressing

Rediger menu