8. december 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Shish Kebab lavet af magert kalvekød rørt med urter, løg, hvidløg og masser af krydderier (indeholder gluten). Toppet med grillet pimenter, rødløg og sumak

Hertil serveres:

Cous cous salat med sherry tomater, frisk persille og rødløg vendt i lækker orange dressing lavet med krydderurter, olie og krydderier

Miksede salater vendt med fintsnittet spidskål, fintsnittet rødkål, friske æbler og fetaost. Toppet med frisk mynte

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar/Vegan: Mexicansk gryde mancha manteles lavet med kikærter, kartofler, søde kartofler, ananas, gulerødder, tomat, chili, nelliker og peanuts på toppen Serveret med cous cous med tomat og persille

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Shish Kebab lavet af magert kalvekød rørt med urter, løg, hvidløg og masser af krydderier (indeholder gluten). Toppet med grillet pimenter, rødløg og sumak

Hertil serveres:

Cous cous salat med sherry tomater, frisk persille og rødløg vendt i lækker orange dressing lavet med krydderurter, olie og krydderier

Salat med quinoa, peberfrugter, hakket grønkål og kinaradiser. Anrettet med rucola

Bagte gulerødder vendt med squash, hvidkål og sennep. Anrettet med miksede salater og pyntet med tyttebær og sesam

Agurker vendt med blomkål, kidneybnner og limejuice marinade. Toppet med frisk persille og babyspinat

Husets grønne indslag med edamame bønner

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegan: Mexicansk gryde mancha manteles lavet med kikærter, kartofler, søde kartofler, ananas, gulerødder, tomat, chili, nelliker og peanuts på toppen Serveret med cous cous med tomat og persille

 

 

Rediger menu