6. juli 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Braiseret svinekæber i cremet tomat paprika sauce med porre og gulerødder indeholder laktose ( 2 stk. pr. person)

Ris med persille

Tomatsalat med syltede rødløg feta og frisk basilikum citron dressing toppet med agurk og granatæbler

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Fusili pasta vendt med basilikum olie, hvidløg, rødløg, portobello , cherry tomat, vegan pølser med grana padamo på toppen

Vegan: fusili pasta vendt med basilikum olie, hvidløg, rødløg, portobello , Cherry tomat, , vegan pølser

( vegetar and vegan do not get Rice)

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Braiseret svinekæber i cremet tomat paprika sauce med porre og gulerødder indeholder laktose ( 2 stk. pr. person)

Ris med persille

Tomatsalat med syltede rødløg feta og frisk basilikum citron dressing

Vandmelon med ristet græskar kerner granatæbler mynte hjertesalat

Agurk og peber med hvedekerner og edamame bønner æble dressing persille og babyspinat

Husets grønne indslag med blomkål og syltede tranebær

Dagens friskbagte øko. Brød med rugmel og surdej

Vegetar/vegan:

Fusili pasta vendt med basilikum olie, hvidløg, rødløg, portobello , cherry tomat, vegan pølser med grana padamo på toppen

Vegan: fusili pasta vendt med basilikum olie, hvidløg, rødløg, portobello , Cherry tomat, , vegan pølser

( vegetar and vegan do not get Rice)

Rediger menu