5. oktober 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Unghanebryst med cremet marsala sauce lavet med løg timian marsala vin fløde carl johan svampe toppet med peber frugter

små stegte kartofler med krydderurte olie

Broccoli med dekan nødder solbær dressing blåbær samt soltørrede tomater
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Kikærter med blomkål løg peber 2 slags peber vendt med cremet kokos sauce

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Unghanebryst med cremet marsala sauce lavet med løg timian marsala vin fløde carl johan svampe toppet med peber frugter

små stegte kartofler med krydderurte olie

Broccoli med dekan nødder solbær dressing blåbær

Hvidebønner med grønkål peberfrugter grønne bønner persille samt dijon dressing

Ananas med agurk tranebær citron olie feta mynte spinat

Husets grønne indslag med blomkål og dampet asparges

Dagens friskbagte øko. med durum

Vegetar/vegan:

Kikærter med blomkål løg peber 2 slags peber vendt med cremet kokos sauce

Rediger menu