5. januar 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Coq au Vin stegt på ben og svampe lavet med rosmarin timian rødvin (indeholder gluten)

Små stegte kartofler med urter

Dampet broccoli med tranebær dressing soltørrede tomater radiser toppet med ananas kirsebær

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Vegetar bøffer : linser, løg, blomkål , ærter, tomat, spinat med gul peberfrugt sovs

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Coq au Vin stegt på ben og svampe lavet med rosmarin timian rødvin (indeholder gluten)

Små stegte kartofler med urter

Dampet broccoli med tranebær dressing soltørrede tomater toppet med ananas kirsebær

Rukola og cherry tomater med avokado/lime dressing rødløg samt radiser

Honning melon med blåbær og mynte lola rosa salat

Husets grønne indslag marineret rød spidskål i citrus dressing

Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej

Vegetar/vegan:

Vegetar bøffer : linser, løg, blomkål , ærter, tomat, spinat med gul peberfrugt sovs

Rediger menu