5. januar 2021
Dagens menu
.
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Coq au Vin stegt på ben og svampe lavet med rosmarin timian rødvin (indeholder gluten)
Små stegte kartofler med urter
Dampet broccoli med tranebær dressing soltørrede tomater radiser toppet med ananas kirsebær
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Vegetar bøffer : linser, løg, blomkål , ærter, tomat, spinat med gul peberfrugt sovs
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Coq au Vin stegt på ben og svampe lavet med rosmarin timian rødvin (indeholder gluten)
Små stegte kartofler med urter
Dampet broccoli med tranebær dressing soltørrede tomater toppet med ananas kirsebær
Rukola og cherry tomater med avokado/lime dressing rødløg samt radiser
Honning melon med blåbær og mynte lola rosa salat
Husets grønne indslag marineret rød spidskål i citrus dressing
Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej
Vegetar/vegan:
Vegetar bøffer : linser, løg, blomkål , ærter, tomat, spinat med gul peberfrugt sovs
Rediger menu