4. maj 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Rødspætte filet med cremet dild sauce lavet med løg fløde (indeholder laktose )

kartofler med oliven olie

Dampet Broccoli med ananas mandler lime dressing rød mizuna

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Mexi gryde ( Mancha manteles)med Lima bønner, ananas, gulerødder, søde kartofler , tomat , løg, hvidløg , chili, nelliker og feta på toppen

Vegan: mexi gryde( mancha manteles) med Lima bønner, ananas , gulerødder , søde kartofler , tomat, løg, hvidløg, chili, nelliker, og valnødder på toppen

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Rødspætte filet med cremet dild sauce lavet med løg fløde (indeholder laktose )

kartofler med oliven olie

Dampet Broccoli med ananas mandler lime dressing rød mizuna

Quinua med peberfrugter radiser estragon olie eddike dressing

Husets grønne indslag med cherry tomater og syltede rødløg

Kyllingsalat med bagt porre agurk spinat frisk purløg citron saft

Dagens friskbagte øko. Brød med surdej og rugmel

Vegetar/vegan:

Mexi gryde ( Mancha manteles)med Lima bønner, ananas, gulerødder, søde kartofler , tomat , løg, hvidløg , chili, nelliker og feta på toppen

Vegan: mexi gryde( mancha manteles) med Lima bønner, ananas , gulerødder , søde kartofler , tomat, løg, hvidløg, chili, nelliker, og valnødder på toppen

Rediger menu