5. januar 2022

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Tigerrejer i rød karrysauce lavet med kokosmælk, bambusskud, rødløg, peberfrugter, squash, haricots verts og sugarsnaps. Toppet med frisk basilikum

Hertil serveres:

Risoni vendt med olie og krydderier. Toppet med ristede jordnødder

Miksede salater vendt med karry bagt auberginer, blomkål og søde kartofler  vendt med sherry tomater og toppet med ristet cashewnødder

Øko. Ølands boller lavet surdej (gluten)

Vegetar/Vegan: Bagte grøntsager med rød karrysauce med pak choy, peberfrugter, sugar snaps, rødløg, squash og tofu serveret med risoni toppet med ristede jordnødder

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Tigerrejer i rød karrysauce lavet med kokosmælk, bambusskud, rødløg, peberfrugter, squash, haricots verts og sugarsnaps. Toppet med frisk basilikum

Hertil serveres:

Risoni vendt med olie og krydderier. Toppet med ristede jordnødder

Thai kyllingesalat med agurker, sherrytomater og rødløg. Anrettet med hjertesalat, mynte og koriander og vendt i lækker marinade

Salat af lolarosa, karrybagt auberginer, søde kartofler og pimenter i tern. Toppet med sesamfrø

Gulerødder, rødkål, papaya  og ananas vendt i dressing af mynte, limesaft og chilli. Toppet med ristede cashew nødder

Huset grønne indslag med rå blomkål og granatæbler

Øko. Ølands brød lavet med surdej (gluten)

Vegetar/Vegan: Bagte grøntsager med rød karrysauce med pak choy, peberfrugter, sugar snaps, rødløg, squash og tofu serveret med risoni toppet med ristede jordnødder

 

Rediger menu