4. august 2020

Dagens menu

Dagens Menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Beef Korma lavet med okseinderlår og ingefær hvidløg tomat yoghurt cashewnødder mandler rosiner

Karry ristet kartofler i tern

Lime ristet aubergine med karry og cherry tomater spinat persille samt sesam

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Vegetar korma: tofu, snitte bønner, løg, hvidløg, tomat , hokkaido, kokos mælk, kardemommen

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Beef Korma lavet med okseinderlår og ingefær hvidløg tomat yoghurt cashewnødder mandler rosiner

Karry ristet kartofler i tern

Lime ristet aubergine med karry og gul peber spinat persille samt sesam

Raita med mynte yoghurt løg citron agurk kartoffel

Vandmelon med ananas og sesam samt lola rosa

Husets grønne indslag med tomat og kokos flager

Dagens friskbagte surdejs brød med durum

Vegetar/vegan:
Vegetar korma: tofu, snitte bønner, løg, hvidløg, tomat , hokkaido, kokos mælk, kardemommen

Rediger menu