4. august 2020
Dagens menu
Dagens Menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Beef Korma lavet med okseinderlår og ingefær hvidløg tomat yoghurt cashewnødder mandler rosiner
Karry ristet kartofler i tern
Lime ristet aubergine med karry og cherry tomater spinat persille samt sesam
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Vegetar korma: tofu, snitte bønner, løg, hvidløg, tomat , hokkaido, kokos mælk, kardemommen
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Beef Korma lavet med okseinderlår og ingefær hvidløg tomat yoghurt cashewnødder mandler rosiner
Karry ristet kartofler i tern
Lime ristet aubergine med karry og gul peber spinat persille samt sesam
Raita med mynte yoghurt løg citron agurk kartoffel
Vandmelon med ananas og sesam samt lola rosa
Husets grønne indslag med tomat og kokos flager
Dagens friskbagte surdejs brød med durum
Vegetar/vegan:
Vegetar korma: tofu, snitte bønner, løg, hvidløg, tomat , hokkaido, kokos mælk, kardemommen