5. august 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Laksefilet med chipotle, honning dressing og purløg på toppen

Cous cous med vinagrete, fennikel og årstidens grønt

Salat lavet med kikærter, peberfrugter, hakket grønkål og syltede rødløg. Vendt i lækker senneps dressing og napolitan

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller  (gluten)

Vegetar/Vegan:

Fyldte peberfrugter med quinoa, rødbeder, ærter, hvidbønner , semidried tomater og chipotle. Toppet med purløg

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Laksefilet helstegt med chipotle, honning dressing og purløg på toppen

Cous cous med vinagrete, fennikel og årstidens grønt

Salat lavet med kikærter, peberfrugter, hakket grønkål og springløg. Vendt i lækker senneps dressing og napolitan

Salat med kylling, agurker, knoldselleri og hjertesalat. Vendt med persille og rucola

Sherrytomater, pesto uden nødder, basilikum, syltede løg og baby spinat. Toppet med permesan

Husets grønne indslag med grillede svampe

Meyers økologiske hvedebrød (gluten)

Vegetar/Vegan:

Fyldte peberfrugter med quinoa, rødbeder, ærter, hvidbønner , semidried tomater og chipotle. Toppet med purløg

 

 

Rediger menu