5. august 2020
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Laksefilet med chipotle, honning dressing og purløg på toppen
Cous cous med vinagrete, fennikel og årstidens grønt
Salat lavet med kikærter, peberfrugter, hakket grønkål og syltede rødløg. Vendt i lækker senneps dressing og napolitan
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/Vegan:
Fyldte peberfrugter med quinoa, rødbeder, ærter, hvidbønner , semidried tomater og chipotle. Toppet med purløg
_________________________________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Laksefilet helstegt med chipotle, honning dressing og purløg på toppen
Cous cous med vinagrete, fennikel og årstidens grønt
Salat lavet med kikærter, peberfrugter, hakket grønkål og springløg. Vendt i lækker senneps dressing og napolitan
Salat med kylling, agurker, knoldselleri og hjertesalat. Vendt med persille og rucola
Sherrytomater, pesto uden nødder, basilikum, syltede løg og baby spinat. Toppet med permesan
Husets grønne indslag med grillede svampe
Meyers økologiske hvedebrød (gluten)
Vegetar/Vegan:
Fyldte peberfrugter med quinoa, rødbeder, ærter, hvidbønner , semidried tomater og chipotle. Toppet med purløg
Rediger menu