1. december 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Farseret forårsløg lavet på magert svinekød, salt og peber (1 stk. pr. person indeholder gluten)

Hertil serveres:

Flødekartofler lavet med mælk, fløde, hvidløg, chili og løg (laktose/gluten)

Miksede salater med kinakål, agurker, edamame bønner og rødløg. Vendt med appelsinmarinade og toppet med frisk mynte

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar/Vegansk: Grillet søde kartofler anrettet med knold selleri, champignon med chili, hvidløg,  spids kommen med grønne linser herefter vendt med urteolie

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Farseret forårsløg lavet på magert svinekød, salt og peber (1 stk. pr. person indeholder gluten)

Hertil serveres:

Flødekartofler lavet med mælk, fløde, hvidløg, chili og løg (laktose/gluten)

Salat med blomkål, spidskål og avocado. Toppet med frisk persille og rødløg

Hvide bønner vendt med gulerødder, lækker dijon dressing. Toppet med radiser og rucola

Salat med agurker, babymajs, squash og ærter. Vendt med hakket grønkål og baby spinat

Huset grønne indslag med sherry tomater

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegansk: Grillet søde kartofler anrettet med knold selleri, champignon med chili, hvidløg,  spids kommen med grønne linser herefter vendt med urteolie

 

 

Rediger menu