31. marts 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Lammekølle langtidsstegt marineret med krydderurter og frisk rosmarin serveret med lækker sauce lavet med fond fra lammet, rødvin og fløde (indeholder laktose)

Stegte kartoffeltern toppet med frisk basilikum pesto

Tzatziki lavet med friske agurker, græsk yougurt, hvidløg og friske urter

Salat med agurker, tomater, oliven,  feta ost, rødløg og miksede salat. Vendt i lækker marinade af citrus og oregano
Ugens kage: Rabarbertærte med Crumble  (Allergener: æg, gluten, laktose, smør, mandler)

Øko. Ølands hvedeboller eller kerne boller (gluten)

Vegetar: Indbagt pie med fløde ost, peberfrugt, porre, ærter søde kartofler , sesamfrø , urter dressing på toppe

Vegan: Indbagt pie med peberfrugter, ærter, porre, søde kartofler, sesamfrø, urter og dressing på toppen

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet

Lammekølle langtidsstegt (2 skiver per person) marineret med krydderurter og frisk rosmarin serveret med lækker sauce lavet med fond fra lammet, rødvin og fløde (indeholder laktose)

Stegte kartoffeltern toppet med frisk basilikum pesto

Tzatziki lavet med friske agurker, græsk yougurt, hvidløg og friske urter

Salat med agurker, tomater, oliven,  feta ost, radiser, rødløg og miksede salat. Vendt i lækker marinade af citrus og oregano

Frisk ananas anrettet med bionda, brøndekarse og granatæbler
Husets grønne indslag med sherrytomater og rosenkål

Ugens kage: Rabarbertærte med Crumble  (Allergener: æg, gluten, laktose, smør, mandler)

Dagens friskbagte økologiske brød

Vegetar: Indbagt pie med fløde ost, peberfrugt, porre, ærter søde kartofler , sesamfrø , urter dressing på toppe

Vegan: Indbagt pie med peberfrugter, ærter, porre, søde kartofler, sesamfrø, urter og dressing på toppen

Rediger menu