3. november 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Fish and Chips

Indbagt torsk med sauce tartare lavet med dild citronskal æg olie (2 stk. pr person)

Kartoffelbåde med salt peber

Dampet Broccoli med syltede grøntsager mandler samt citron timian dressing toppet med 2 slags bagt rosenkål

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Spring Rolls : gulerødder, løg, bønner spire hvidkål , soya kød med humus og za’arat på toppen
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Indbagt torsk med sauce tartare lavet med dild citronskal æg olie (2 stk. pr person)

Kartoffelbåde med salt peber

Dampet Broccoli med syltede grøntsager mandler samt citron timian dressing

Agurk concasse med radiser og hjertesalat ærter olie eddike dressing toppet med syltede tranebær og persille

Timian bagt butternut squash med feldsalat græskarkerner

Husets grønne indslag med gule peberfrugter

Dagens friskbagte øko. Brød med surdej og rugmel

Vegetar/vegan:

Spring Rolls : gulerødder, løg, bønner spire hvidkål , soya kød med humus og za’arat på toppen

Rediger menu