3. november 2020
Dagens menu
.
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Fish and Chips
Indbagt torsk med sauce tartare lavet med dild citronskal æg olie (2 stk. pr person)
Kartoffelbåde med salt peber
Dampet Broccoli med syltede grøntsager mandler samt citron timian dressing toppet med 2 slags bagt rosenkål
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Spring Rolls : gulerødder, løg, bønner spire hvidkål , soya kød med humus og za’arat på toppen
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Indbagt torsk med sauce tartare lavet med dild citronskal æg olie (2 stk. pr person)
Kartoffelbåde med salt peber
Dampet Broccoli med syltede grøntsager mandler samt citron timian dressing
Agurk concasse med radiser og hjertesalat ærter olie eddike dressing toppet med syltede tranebær og persille
Timian bagt butternut squash med feldsalat græskarkerner
Husets grønne indslag med gule peberfrugter
Dagens friskbagte øko. Brød med surdej og rugmel
Vegetar/vegan:
Spring Rolls : gulerødder, løg, bønner spire hvidkål , soya kød med humus og za’arat på toppen
Rediger menu