4. august 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Stegte kyllinge inderfileter med basilikumolie toppet med flødeost og sherrytomater. Toppet med frisk basilikum (indeholder laktose)

Små Stegte kartofler med olie, salt, peber og paprika

Lækker grønne salater vendt med bagte søde kartofler, grillede auberginer og peberfrugter. Pyntet med frisk kørvel

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller  (gluten)

Vegetar/vegan:

Cassoulet lavet med hvide bønner, pastinak, knoldselleri, løg, gulerødder, tomat, hvidløg, rosmarin og timian. Toppet med frisk purløg

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Stegte kyllinge inderfileter med basilikumolie toppet med flødeost og sherrytomater. Toppet med frisk basilikum (indeholder laktose)

Små Stegte kartofler med olie, salt, peber og paprika

Lækker sprød feltsalat vendt med bagte søde kartofler, grillede auberginer og frisk kørvel

Quinoa vendt med pimenter, estragon, mizuna og kapers og maskeret med æbleeddike dressing

Salat med friske vandmeloner vendt med lola rosso og frisk mynte

Husets grønne salat med agurker og radiser

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/vegan:

Cassoulet lavet med hvide bønner, pastinak, knoldselleri, løg, gulerødder, tomat, hvidløg, rosmarin og timian. Toppet med frisk purløg

 

Rediger menu