29. september 2020
Dagens menu
.
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
laks med beurre blanc sauce lavet med løg hvidløg hvidvins eddike samt fløde (indeholder laktose)
Små kartofler med dild olie
Blomkål med quinua bredbladet persille senneps dressing toppet med peber grønkål
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Vegetar: pie fuldte med fløde ost , spinat, peberfrugt , ærter, sesam frø på toppen
Vegan: pie fyldte med ærter, kidney bønner, peberfrugt,spinat sennep dressing
Vegetar:
Vegan: ________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
laks med beurre blanc sauce lavet med løg hvidløg hvidvins eddike samt fløde (indeholder laktose)
Små kartofler med dild olie
Blomkål med quinua bredbladet persille senneps dressing toppet med rukola og cherry tomater
Fennikel/æblesalat med græskar kerner samt presset appelsin rød skovsyre
kyllingsalat med grønkål og peber limejuice dressing toppet med syltede rødløg
Husets grønne indslag med oliven med sten samt agurk
Dagens friskbagte øko. Brød med rugmel og surdej
Vegetar/vegan:
Vegetar: pie fuldte med fløde ost , spinat, peberfrugt , ærter, sesam frø på toppen
Vegan: pie fyldte med ærter, kidney bønner, peberfrugt,spinat sennep dressing
Vegetar:
Vegan: