29. september 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

laks med beurre blanc sauce lavet med løg hvidløg hvidvins eddike samt fløde (indeholder laktose)

Små kartofler med dild olie

Blomkål med quinua bredbladet persille senneps dressing toppet med peber grønkål

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:
Vegetar: pie fuldte med fløde ost , spinat, peberfrugt , ærter, sesam frø på toppen

Vegan: pie fyldte med ærter, kidney bønner, peberfrugt,spinat sennep dressing

Vegetar:
Vegan: ________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

laks med beurre blanc sauce lavet med løg hvidløg hvidvins eddike samt fløde (indeholder laktose)

Små kartofler med dild olie

Blomkål med quinua bredbladet persille senneps dressing toppet med rukola og cherry tomater

Fennikel/æblesalat med græskar kerner samt presset appelsin rød skovsyre

kyllingsalat med grønkål og peber limejuice dressing toppet med syltede rødløg

Husets grønne indslag med oliven med sten samt agurk

Dagens friskbagte øko. Brød med rugmel og surdej

Vegetar/vegan:
Vegetar: pie fuldte med fløde ost , spinat, peberfrugt , ærter, sesam frø på toppen

Vegan: pie fyldte med ærter, kidney bønner, peberfrugt,spinat sennep dressing

Vegetar:
Vegan:

Rediger menu