29. december 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Rødspættefilet i cremet citron/dild sauce lavet med løg, fløde, mælk og hvidvin (indeholder laktose)

Hertil serveres:

Små stegte kartofler med olie og krydderier

Miksede salater vendt med kikærter, peberfrugter, rødløg, agurker og hakket grønkål. Toppet med cashew nødder (nødde allergi)

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller (gluten)

Vegetar: Fyldte peberfrugter med ærte mos lavet med ærter, spinat, feta, rødløg og asparges i dild/hvidvinssauce hertil små stegte kartofler med olie og krydderier

Vegansk: Fyldte peberfrugter med ærte mos lavet med ærter, spinat, rødløg og asparges i dild/hvidvinssauce vegansk hertil små stegte kartofler med olie og krydderier

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Rødspættefilet (2 stk per person) i cremet citron/dild sauce lavet med løg, fløde, mælk og hvidvin (indeholder laktose)

Hertil serveres:

Små stegte kartofler med olie og krydderier

Miksede salater vendt sherrytomater, squash, gulerødder og edamame bønner. Anrettet på babyspinat og toppet med jordnødder (nødde allergi)

Salat med kylling, agurker og fintsnittet rødkål. Serveret på rucola salat og toppet med mozzarella ost og frisk persille (laktose)

Dampet broccoli vendt med radiser og ananas. Maskeret med lækker dressing af avocado, lime og olivenolie

Huset grønne indslag med fintsnittet spidskål og majs

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar: Fyldte peberfrugter med ærte mos lavet med ærter, spinat, feta, rødløg og asparges i dild/hvidvinssauce hertil små stegte kartofler med olie og krydderier

Vegansk: Fyldte peberfrugter med ærte mos lavet med ærter, spinat, rødløg og asparges i dild/hvidvinssauce vegansk hertil små stegte kartofler med olie og krydderier

 

Rediger menu