28. oktober 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Oksefilet panag sauce bestående af kokosmælk, limeblade, peanutbutter, citrongræs, kanang karry og limejuice. Toppet med frisk chili og sugar snaps

Løse ris toppet med krydderolie

Salat med karry/citron bagt aubergine vendt med mix salat, soya bønner,  peberfrugt og toppet med brøndekarse og sesam

Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej

Vegetar/vegan:

Veggi panang med tofu : peberfrugt, rødløg , pak choy , bambu , kokosmælk , mange tout ,  citron  græs , lime blade
_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet

Oksefilet panag sauce bestående af kokosmælk, limeblade, peanutbutter, citrongræs, kanang karry og limejuice. Toppet med frisk chili og sugar snaps

Løse ris toppet med krydderolie

Salat med karry/citron bagt aubergine vendt med mix salat,  peberfrugt og toppet med brøndekarse

Frisk melonersalat på lola rosso pyntet med kokos flager,  granatæbler og thai basilikum
Glasnudler vendt med glaskål, sherry tomater, agurker, hjertesalat, springløg, soyabønner og frisk mynte
Husets grønne indslag med rå marineret rød spidskål og gulerødder vendt i lime juice og appelsine juice herefter toppet med sesam

Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej

Vegetar/vegan:

Veggi panang med tofu : peberfrugt, rødløg , pak choy , bambu , kokosmælk , mange tout ,  citron  græs , lime blade

Rediger menu