27. april 2021

Dagens menu

,

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Tinga De Res mexicansk gryde med mager okseinderlår lavet med tomat chipolte spidskommen løg hvidløg kapers

Kartoffeltern gratineret med cheddar ost

Dampet broccoli med tranebær dressing ristet solsikke kerner

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Vegan kød bagte med peberfrugt, champignon , cherry tomat, løg, hvidløg , chili , timian med capers og oliven

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Tinga De Res mexicansk gryde med mager okseinderlår lavet med tomat chipolte spidskommen løg hvidløg kapers

Kartoffeltern gratineret med cheddar ost

Dampet broccoli med tranebær dressing ristet solsikke kerner

Bagte svampe med røget paprika og bionda salat hakket purløg

Tomatbåde med avokado og syltede rødløg nedkogt balsamico frisk spinat

Husets grønne indslag med peberfrugter

Dagens friskbagte øko. Brød

Vegetar/vegan:

Vegan kød bagte med peberfrugt, champignon , cherry tomat, løg, hvidløg , chili , timian med capers og oliven

Rediger menu