27. oktober 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Cajun stegt kalkun cuvette langtidsstegt i let tomatsauce og sesam på toppen

Hertil serveres:

Pastasalat  vendt med springløg, rødløg, hakket grønkål, peberfrugter og agurker. Marineret med rød pesto lavet på sundried tomater, olie, grillet peber og hvidløg

Miksede salater vendt med paprika grillet auberginer, sherrytomater, cashew nødder og frisk kørvel.

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar:  Omelet med spinat, porre, peberfrugter, krydderier og fløde. Serveret med vores lækre pastasalat

Vegan: Stegt tofu kage med spinat, porre, peberfrugt og soyafløde. Serveret med vores lækre pastasalat

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Cajun stegt kalkun cuvette (2 skiver pr person) langtidsstegt i let tomatsauce og sesam på toppen

Hertil serveres:

Pastasalat  vendt med springløg, rødløg, hakket grønkål, peberfrugter og agurker. Marineret med rød pesto lavet på sundried tomater, olie, grillet peber og hvidløg

Mikset salat med blomkål, perlebyg, rucola og forårsløg. Marineret med dressing af spinat, persille, honning, hvidløg og æbleeddike.

Salat med kikærter, sherrytomater, peberfrugter og rødløg. Vendt i lækker lime dressing

Gulerødder vendt med squash og grønne ærter. Toppet med feta og frisk timian

Huset grønne indslag med sherry tomater og asparges

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar:  Omelet med spinat, porre, peberfrugter, krydderier og fløde. Serveret med vores lækre pastasalat

Vegan: Stegt tofu kage med spinat, porre, peberfrugt og soyafløde. Serveret med vores lækre pastasalat

Rediger menu