26. januar 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Italienske Kalvedeller med nedkogt tomat med friske tomater og basilikum samt revet parmasan ( indeholder gluten og laktose ) 5 stk. pr. person

Risoni med basilikums olie

Hvide bønner og azuki med grønkål samt grønne bønner spinat peber persille vendt med dressing lavet på sennep toppet med syltede tranebær

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Samosa: gulerødder , løg, kartoffel , ærter , chili, spids kommen med humus og za’atar

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Italienske Kalvedeller med nedkogt tomat med friske tomater og basilikum samt revet parmasan ( indeholder gluten og laktose ) 4 stk. pr. person

Risoni med basilikums olie

Hvide bønner og azuki med grønkål samt grønne bønner spinat peber persille vendt med dressing lavet på sennep

Bagt Majrorer med citron og rød mizuna samt fennikel skud

Syltede peber og tranebær toppede med brøndkarse

Husets grønne indslag med ananas med melon

Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej

Vegetar/vegan:

Samosa: gulerødder , løg, kartoffel , ærter , chili, spids kommen med humus og za’atar

Rediger menu