26. januar 2021
Dagens menu
.
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Italienske Kalvedeller med nedkogt tomat med friske tomater og basilikum samt revet parmasan ( indeholder gluten og laktose ) 5 stk. pr. person
Risoni med basilikums olie
Hvide bønner og azuki med grønkål samt grønne bønner spinat peber persille vendt med dressing lavet på sennep toppet med syltede tranebær
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Samosa: gulerødder , løg, kartoffel , ærter , chili, spids kommen med humus og za’atar
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Italienske Kalvedeller med nedkogt tomat med friske tomater og basilikum samt revet parmasan ( indeholder gluten og laktose ) 4 stk. pr. person
Risoni med basilikums olie
Hvide bønner og azuki med grønkål samt grønne bønner spinat peber persille vendt med dressing lavet på sennep
Bagt Majrorer med citron og rød mizuna samt fennikel skud
Syltede peber og tranebær toppede med brøndkarse
Husets grønne indslag med ananas med melon
Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej
Vegetar/vegan:
Samosa: gulerødder , løg, kartoffel , ærter , chili, spids kommen med humus og za’atar
Rediger menu