27. januar 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Nakkekotelet med cremet tomat/paprika sauce lavet med bacon og toppet med persilleolie (indeholder laktose)

Stegte rodfrugter vendt med stegte kartofler herefter pyntet med frisk basilikum

Salat med bulgur, savoykål og peberfrugter i tern marineret i krydderurte dressing og vendt med mixed salat, bagte søde kartofler i tern toppet med frisk persille

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar Totellini fyldt med ricotta, spinat anrettet i tomat/paprika sauce lavet på fløde og mozzarella

Veganske mini veggie deller lavet med broccoli og blomkål hertil søde kartofler og rødløg

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet

Nakkekotelet med cremet tomat/paprika sauce lavet med bacon og toppet med persilleolie (indeholder laktose)

Stegte rodfrugter vendt med stegte kartofler herefter pyntet med frisk basilikum

Salat med bulgur, savoykål og peberfrugter i tern marineret i krydderurte dressing og vendt med mixed salat, bagte søde kartofler i tern toppet med frisk persille

Æbler vendt med fint snittet rød og grøn spidskålmarineret i tranebær/citrus dressing. Garneret med soltørret tranebær og frisk mynte

Salat med agurker og hjertesalat. Toppet med frisk basilikum, granatæbler og bambino mozzarella

Husets grønne indslag med sherrytomater og ristet kokos

Vegetar Totellini fyldt med ricotta, spinat anrettet i tomat/paprika sauce lavet på fløde og mozzarella

Veganske mini veggie deller lavet med broccoli og blomkål hertil søde kartofler og rødløg

 

Rediger menu