27. januar 2021
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Nakkekotelet med cremet tomat/paprika sauce lavet med bacon og toppet med persilleolie (indeholder laktose)
Stegte rodfrugter vendt med stegte kartofler herefter pyntet med frisk basilikum
Salat med bulgur, savoykål og peberfrugter i tern marineret i krydderurte dressing og vendt med mixed salat, bagte søde kartofler i tern toppet med frisk persille
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar Totellini fyldt med ricotta, spinat anrettet i tomat/paprika sauce lavet på fløde og mozzarella
Veganske mini veggie deller lavet med broccoli og blomkål hertil søde kartofler og rødløg
_________________________________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Nakkekotelet med cremet tomat/paprika sauce lavet med bacon og toppet med persilleolie (indeholder laktose)
Stegte rodfrugter vendt med stegte kartofler herefter pyntet med frisk basilikum
Salat med bulgur, savoykål og peberfrugter i tern marineret i krydderurte dressing og vendt med mixed salat, bagte søde kartofler i tern toppet med frisk persille
Æbler vendt med fint snittet rød og grøn spidskålmarineret i tranebær/citrus dressing. Garneret med soltørret tranebær og frisk mynte
Salat med agurker og hjertesalat. Toppet med frisk basilikum, granatæbler og bambino mozzarella
Husets grønne indslag med sherrytomater og ristet kokos
Vegetar Totellini fyldt med ricotta, spinat anrettet i tomat/paprika sauce lavet på fløde og mozzarella
Veganske mini veggie deller lavet med broccoli og blomkål hertil søde kartofler og rødløg
Rediger menu