25. august 2020
Dagens menu
.
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Laksefilet lavet med citron og syltede peber samt urter
Perle cous cous med mango cherry tomater grønkål dilddressing med hvidløg og lime
Grillet gul squash med mandler og spinat fennikel skud
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Bage kartofler Med chili , humus med grillet peberfrugt , løg , knold selleri , hvidløg , mandler , persille og purløg på toppen
Vegetar:
Vegan: ________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Laksefilet lavet med citron og syltede peber samt urter
Perle cous cous med mango cherry tomater grønkål dilddressing med hvidløg og lime
Grillet gul squash med mandler og spinat fennikel skud
kyllingsalat med hjertesalat agurk rød skovsyre dressing på rødvins eddike
Appelsin marineret rødkål med toppet med appelsinfilet
Husets grønne indslag dampet broccoli
Dagens friskbagte øko. Brød på surdej og rugmel
Vegetar/vegan:
Bage kartofler Med chili , humus med grillet peberfrugt , løg , knold selleri , hvidløg , mandler , persille og purløg på toppen
Vegetar:
Vegan: