25. august 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Laksefilet lavet med citron og syltede peber samt urter

Perle cous cous med mango cherry tomater grønkål dilddressing med hvidløg og lime

Grillet gul squash med mandler og spinat fennikel skud

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Bage kartofler Med chili , humus med grillet peberfrugt , løg , knold selleri , hvidløg , mandler , persille og purløg på toppen

Vegetar:
Vegan: ________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Laksefilet lavet med citron og syltede peber samt urter

Perle cous cous med mango cherry tomater grønkål dilddressing med hvidløg og lime

Grillet gul squash med mandler og spinat fennikel skud

kyllingsalat med hjertesalat agurk rød skovsyre dressing på rødvins eddike

Appelsin marineret rødkål med toppet med appelsinfilet

Husets grønne indslag dampet broccoli

Dagens friskbagte øko. Brød på surdej og rugmel

Vegetar/vegan:

Bage kartofler Med chili , humus med grillet peberfrugt , løg , knold selleri , hvidløg , mandler , persille og purløg på toppen

Vegetar:
Vegan:

Rediger menu