24. november 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Kalvedeller (5 stk per person) med feta og oliven toppet med sherry tomater og persille

Hertil serveres:

Cremet pastasalat lavet med græsk yogurt, mayo og krydderurter vendt med peberfrugter, løg, agurker, hakket grønkål og snittet porre. Toppet med avocado i tern

Miksede salater med grillede gulerødder vendt med edamame bønner, majs og feltsalat. Toppet med kokosflager

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar: Æggekage med spinat, porre, peberfrugter, soyafløde, pas. helæg og ærter serveret med cremet pastasalat lavet med græsk yogurt, mayo og krydderurter vendt med peberfrugter, løg, agurker, hakket grønkål og snittet porre. Toppet med avocado i tern

Vegansk: Veganske deller toppet med sherrytomater og frisk persille serveret med salat af risnudler vendt med peberfrugter, løg, agurker, hakket grønkål og snittet porre. Toppet med avocado i tern _________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Kalvedeller (4 stk per person) med feta og oliven toppet med sherry tomater og persille

Hertil serveres:

Cremet pastasalat lavet med græsk yogurt, mayo og krydderurter vendt med peberfrugter, løg, agurker, hakket grønkål og snittet porre. Toppet med avocado i tern

Salat med quinoa, peberfrugter, hakket grønkål, gulerødder og radiser. Anrettet på rucola

Fennikel vendt med friske æbler i lækker limejuice dressing toppet med tyttebær og frisk mynte

Salat med agurker, ananas og edamame bønner. Anrettet på feltsalat og toppet med bambino mozzarella

Huset grønne indslag med sherry tomater

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar: Æggekage med spinat, porre, peberfrugter, soyafløde, pas. helæg og ærter serveret med cremet pastasalat lavet med græsk yogurt, mayo og krydderurter vendt med peberfrugter, løg, agurker, hakket grønkål og snittet porre. Toppet med avocado i tern

Vegansk: Veganske deller toppet med sherrytomater og frisk persille serveret med pastasalat lavet med herbs oil og krydderurter vendt med peberfrugter, løg, agurker, hakket grønkål og snittet porre. Toppet med avocado i tern

 

 

Rediger menu