23. juni 2020
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretning
Fyldte unghanebryst med mozarella og pesto lavet med nødder og friske urter
Små nye kartofler med oliven olie og friske urter
Stegte mini peber med mandler og lime marineret Agurk concasse mizuna radiser
Øko. ølandsboller med rugmel
————————————————————————————-
Denne menu er til jer der får Buffet
Fyldte unghanebryst med mozarella og pesto lavet med nødder og friske urter
Små nye kartofler med oliven olie og friske urter
Stegte mini peber med græskarkerner og mizuna radiser
Agurksalat med ærtesalat lilla gulerødder mynte lime
Broccoli med orange peber citron/tranebær dressing salt mandler
Honningmelon og blåbær på grøn salat
Øko. surdejsbrød med durum
Vegan/vegetar
Fyldte peberfrugt med søde kartoffel , kartoffel, hvidløg, skalotteløg , rosmarin, citron, østerhatte, vegan ost på toppen
Rediger menu