23. juni 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretning

Fyldte unghanebryst med mozarella og pesto lavet med nødder og friske urter

Små nye kartofler med oliven olie og friske urter

Stegte mini peber med mandler og lime marineret Agurk concasse mizuna radiser

Øko. ølandsboller med rugmel
————————————————————————————-
Denne menu er til jer der får Buffet

Fyldte unghanebryst med mozarella og pesto lavet med nødder og friske urter

Små nye kartofler med oliven olie og friske urter

Stegte mini peber med græskarkerner og mizuna radiser

Agurksalat med ærtesalat lilla gulerødder mynte lime

Broccoli med orange peber citron/tranebær dressing salt mandler

Honningmelon og blåbær på grøn salat

Øko. surdejsbrød med durum

Vegan/vegetar

Fyldte peberfrugt med søde kartoffel , kartoffel, hvidløg, skalotteløg , rosmarin, citron, østerhatte, vegan ost på toppen

Rediger menu