22. september 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Spansk albondigas kalvekødboller med tomatsauce lavet på nedkogt tomat sauce løg hvidløg oregano timian (indeholder gluten) 4 stk. pr. person

Risoni med friske urter og oliven olie

Lilla og alm. gulerødder med syltede havtorn brøndkarse samt feldsalat toppet med valnødder

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Veggi deller: quinoa , linser, bønner, springløg, kommen med tomat sovs ( gluten fri )

Vegetar:
Vegan: ________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Spansk albondigas kalvekødboller med tomatsauce lavet på nedkogt tomat sauce løg hvidløg oregano timian (indeholder gluten) 4 stk. pr. person

Risoni med friske urter og oliven olie

Rå marineret rødkål med balsamico og limesaft figner appelsinfilet hvid sesam frisk mynte

Lilla og alm. gulerødder med syltede havtorn brøndkarse samt feldsalat

Broccoli med quinoa semi tørrede tomater citron sukker ærte spire

Husets grønne indslag med peber pg persille

Dagens friskbagte øko. Brød med rugmel

Vegetar/vegan:

Veggi deller: quinoa , linser, bønner, springløg, kommen med tomat sovs ( gluten fri )

Vegetar:
Vegan:

Rediger menu