23. september 2020
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Vegetar lasagne med auberginer, peberfrugter, champignon, squash, hvidløg, tomat, oregano, timian og ost
(indeholder laktose og gluten)
Salat med tomater, mozzarella, rødløg, babyspinat og nedkogt balsamicio. Toppet med frisk basilikum
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegan lasagne: aubergine, champignon , squash , peberfrugt , løg , hvidløg , tomat , oregano , timian , vegan ost
Gluten fri vegetar lasagne med majs- ris pasta plader
Laktose fri vegetar lasagne med vegan ost
_________________________________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Vegetar lasagne med aubergine , champignon , squash, peberfrugt , løg , hvidløg ,tomat, oregano, timian , ost
Salat med hvedekerner, savoykål, druer og frisk estragon. Maskeret ned æbleeddike dressing
Bagte søde kartofler med napolitan, ærter og frisk persille
Salat med kylling, knoldselleri, peberfrugt og babyspinat. Garneret med frisk basilikum og maskeret med gul senneps marinade
Husets grønne indslag med sherrytomater og syltede rødløg
Dagens friskbagte økologiske brød
Vegan lasagne: aubergine, champignon , squash , peberfrugt , løg , hvidløg , tomat , oregano , timian , vegan ost
Gluten fri lasagne med majs- ris pasta plader
Laktose fri lasagne med vegan ost