23. september 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Vegetar lasagne med auberginer, peberfrugter, champignon, squash, hvidløg, tomat, oregano, timian og ost

(indeholder laktose og gluten)

Salat med tomater, mozzarella, rødløg, babyspinat og nedkogt balsamicio. Toppet med frisk basilikum

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegan lasagne: aubergine, champignon , squash , peberfrugt , løg , hvidløg , tomat , oregano , timian , vegan ost

Gluten fri vegetar lasagne med majs- ris pasta plader
Laktose fri vegetar lasagne med vegan ost

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet

Vegetar lasagne med aubergine , champignon , squash, peberfrugt , løg , hvidløg ,tomat, oregano, timian , ost

Salat med hvedekerner, savoykål, druer og frisk estragon. Maskeret ned æbleeddike dressing

Bagte søde kartofler med napolitan, ærter og frisk persille

Salat med kylling, knoldselleri, peberfrugt og babyspinat. Garneret med frisk basilikum og maskeret med gul senneps marinade

Husets grønne indslag med sherrytomater og syltede rødløg

Dagens friskbagte økologiske brød

Vegan lasagne: aubergine, champignon , squash , peberfrugt , løg , hvidløg , tomat , oregano , timian , vegan ost

Gluten fri lasagne med majs- ris pasta plader
Laktose fri lasagne med vegan ost

Rediger menu