22. december 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Grahams stegt rødspætte filet i hvid Sauce velouté lavet på hvidvin og fløde samt løg (indeholder gluten og laktose)

Små kartofler med citron olie

Dampet broccoli med lilla gulerødder timian dressing feta toppet med syltede rødløg

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Vegetar pattie Og tempura aubergine :bønner, kikærter, peberfrugt , løg med sweet chili dressing

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Grahams stegt rødspætte filet i hvid Sauce velouté lavet på hvidvin og fløde samt løg (indeholder gluten og laktose)

Små kartofler med citron olie

Dampet broccoli med lilla gulerødder timian dressing feta spinat

Bagt squash med syltede rødløg og frisk kørvel

kyllingsalat med forårsløg gulerødder selleri frisk basilikumsolie

Husets grønne indslag toppet gul cherry tomater og oliven

Dagens friskbagte øko. Brød

Vegetar/vegan:

Vegetar pattie Og tempura aubergine :bønner, kikærter, peberfrugt , løg med sweet chili dressing

Rediger menu