22. december 2020
Dagens menu
.
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Grahams stegt rødspætte filet i hvid Sauce velouté lavet på hvidvin og fløde samt løg (indeholder gluten og laktose)
Små kartofler med citron olie
Dampet broccoli med lilla gulerødder timian dressing feta toppet med syltede rødløg
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Vegetar pattie Og tempura aubergine :bønner, kikærter, peberfrugt , løg med sweet chili dressing
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Grahams stegt rødspætte filet i hvid Sauce velouté lavet på hvidvin og fløde samt løg (indeholder gluten og laktose)
Små kartofler med citron olie
Dampet broccoli med lilla gulerødder timian dressing feta spinat
Bagt squash med syltede rødløg og frisk kørvel
kyllingsalat med forårsløg gulerødder selleri frisk basilikumsolie
Husets grønne indslag toppet gul cherry tomater og oliven
Dagens friskbagte øko. Brød
Vegetar/vegan:
Vegetar pattie Og tempura aubergine :bønner, kikærter, peberfrugt , løg med sweet chili dressing
Rediger menu