21. september 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Braiseret svinekæber med rødvin og rosmarin løg urter i sauce lavet med jus fra kødet

Små ristet kartofler

Spidskål og hvidkål med blå grønne druer æbler mandler vendt med æble sennep dressing samt karse

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Fyldte peberfrugter med:
Basilikum Hvidløg Rød løg Svampe Cherry tomate Peberfrugt Blomkål Squash

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Braiseret svinekæber med rødvin og rosmarin løg urter i sauce lavet med jus fra kødet

Små ristet kartofler

Spidskål og hvidkål med blå grønne druer æbler mandler vendt med æble sennep dressing samt karse

Dampet broccoli med simonekål og cherry tomater lime dressing persille

Bagt peber med quinua og kapers frisk basilikum

Husets grønne indslag med rødbede råkost rosiner appelsin ahorn sirup dressing

Dagens friskbagte øko. Brød med rugmel og surdej

Vegetar/vegan:

Fyldte peberfrugter med:
Basilikum Hvidløg Rød løg Svampe Cherry tomate Peberfrugt Blomkål Squash

Rediger menu