22. juli 2020
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Albondigas kødboller lavet med oksekød halal (5 stk pr person) i lækker tomatsauce lavet på løg, hvidløg, peberfrugt, paprika og frisk persille (glutenfri)
Spaghetti med pesto
Lime bagte gulerødder anrettet med æbler, napolitan salat, sesam og rosmarin
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/Vegan:
Veggie bøffer lavet med linser, kikærter, ærter, løg og paprika. Anrettet med lækker tomatsauce
_________________________________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Albondigas kødboller lavet med oksekød halal(4 stk pr person) i lækker tomatsauce lavet på løg, hvidløg, peberfrugt, paprika og frisk persille (glutenfri)
Spaghetti med pesto
Lime bagte gulerødder anrettet med rød mizuna, sesam og rosmarin
Hvedekernesalat med spidskål, grønkål, radiser, syltet havtorn/peberfrugt og toppet med karse. Maskeret med balsamico dressing
Sherrytomater marineret i urtepesto (minus nød) med parmesan og frisk basilikum
Salat med dampet broccoli, semidried tomater i olie og pinjekerner.
Husets grønne indslag med frisk ananas
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/Vegan:
Veggie bøffer lavet med linser, kikærter, ærter, løg og paprika. Anrettet med lækker tomatsauce
Rediger menu