22. juli 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Albondigas kødboller lavet med oksekød halal (5 stk pr person) i lækker tomatsauce lavet på løg, hvidløg, peberfrugt, paprika og frisk persille (glutenfri)

Spaghetti med pesto

Lime bagte gulerødder anrettet med æbler, napolitan salat, sesam og rosmarin

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller  (gluten)

Vegetar/Vegan:

Veggie bøffer lavet med linser, kikærter, ærter, løg og paprika. Anrettet med lækker tomatsauce

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Albondigas kødboller lavet med oksekød halal(4 stk pr person) i lækker tomatsauce lavet på løg, hvidløg, peberfrugt, paprika og frisk persille (glutenfri)

Spaghetti med pesto

Lime bagte gulerødder anrettet med rød mizuna, sesam og rosmarin

Hvedekernesalat med spidskål, grønkål, radiser, syltet havtorn/peberfrugt og toppet med karse. Maskeret med balsamico dressing

Sherrytomater marineret i urtepesto (minus nød) med parmesan og frisk basilikum

Salat med dampet broccoli, semidried tomater i olie og pinjekerner.

Husets grønne indslag med frisk ananas

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/Vegan:

Veggie bøffer lavet med linser, kikærter, ærter, løg og paprika. Anrettet med lækker tomatsauce

 

Rediger menu