22. december 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Svampe lasagne lavet med parmaskinke, bacon, løg, hvidløg, mælk og fløde. Serveret med revet ost på toppen (indeholder gluten og laktose)

Hertil serveres:

Miksede salater vendt med sherrytomater, peberfrugter, agurk og hakket grønkål. Toppet med frisk persille og pinjekerner (nødder)

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar: Vegetar lasagne med portobello, squash, løg, peberfrugter, tomater og auberginer. Lavet med vegansk fløde og vegansk ost

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Svampe lasagne lavet med parmaskinke, bacon, løg, hvidløg, mælk og fløde. Serveret med revet ost på toppen (indeholder gluten og laktose)

Hertil serveres:

Miksede salater vendt med sherrytomater, haricot verts, rødløg og squash. Maskeret med marinade af limejuice og anrettet på babyspinat og toppet med frisk persille

Quinoa  med peberfrugter, hakket grønkål, rødkål og radiser. Vendt med rucolasalat

Salat med honningmelon, galiamelon og ananas. Toppet med frisk mynte og græskarkerner

Huset grønne indslag med dampet broccoli

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar: Vegetar lasagne med portobello, squash, løg, peberfrugter, tomater og auberginer. Lavet med vegansk fløde og vegansk ost

 

 

Rediger menu