20. oktober 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Laksefilet med citron sauce lavet med citronblade og presset citron samt fløde (indeholder laktose)

Pasta salat med avokado broccoli agurk frisk basilikum grillet peberfrugt dressing toppet med oliven

Simonekål dampet og vendt med stegt blomkål friske blåbær cherry tomater mini mozzarella

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Fyldte peberfrugt : kartoffel , quinoa , linser, basilikum, løg, hvidløg med bagte blomkål , græskar, haricots og semidry tomat med urters olie på toppen
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Laksefilet med citron sauce lavet med citronblade og presset citron samt fløde (indeholder laktose)

Pasta salat med avokado broccoli agurk frisk basilikum grillet peberfrugt dressing toppet med oliven

Dampet simonekål med stegt blomkål og blåbær dressing skovsyre ristet solsikke kerner

Fennikel salat med friske æbler vendt med appelsin dressing toppet med frisk persille

kyllingsalat med grønkål og bagt porre/gulerod purløg frisk lime juice dressing

Husets grønne indslag med cherry tomater og syltede rødløg

Dagens friskbagte øko. Brød

Vegetar/vegan:

Fyldte peberfrugt : kartoffel , quinoa , linser, basilikum, løg, hvidløg med bagte blomkål , græskar, haricots og semidry tomat med urters olie på toppen

Rediger menu