3. november 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Panang med mørt oksekød lavet med  kokosmælk, limeblade, peberfrugter, citrongræs, panang karry, bambusskud og limejuice. Toppet med cashewnødder og sugarsnaps

Hertil serveres:

Ægnudler vendt i lækker olie med semidried tomater

Miksede salater med gulerødder, peberfrugter, squash og feltsalat. Maskeret med dressing af limejuice, sennep, honning og oliven olie. Toppet med græskarkerner

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar/Vegan: Vegetarisk panang med tofu, edamame bønner, rødløg, mange tout, peberfrugter, bambus skud, kokosmælk, limeblade, citrongræs og rød chili på toppen. Serveret med ægnudler

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Panang med mørt oksekød lavet med  kokosmælk, limeblade, peberfrugter, citrongræs, panang karry, bambusskud og limejuice. Toppet med cashewnødder og sugarsnaps

Hertil serveres:

Ægnudler vendt i lækker olie med semidried tomater

Miksede salater med gulerødder, peberfrugter, squash og feltsalat. Maskeret med dressing af limejuice, sennep, honning og oliven olie. Toppet med græskarkerner

Salat med soltørret tomater og tomater vendt med rucola og balsamico. Toppet med pinjekerner

Kikærter vendt med rødløg, sherrytomater, mikset salat og fetaost. Garneret med dressing af spinat, hvidløg og olivenolie.

Huset grønne indslag med honning meloner

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegan: Vegetarisk panang med tofu, edamame bønner, rødløg, mange tout, peberfrugter, bambus skud, kokosmælk, limeblade, citrongræs og rød chili på toppen. Serveret med ægnudler

 

Rediger menu