2. marts 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Langtidsbraiseret Oksetykstegs filet med perleløg og sauce lavet med jus fra kødet (indeholder gluten)

Kartoffelmos med salt peber og mælk

Honning ristet rødbeder med ærter gulerødder syltede havtorn toppet med mandler

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Fyldte squash med søde kartofler , knoldselleri , pore, peberfrugt, champignon, spinat og ost på toppen
På hvidkål vendt med sennep dressing og feta

Vegan: fyldte squash med søde kartofler , knoldselleri , pore, peberfrugt , champignon , spinat på hvidkål vendt med sennep dressing

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Langtidsbraiseret Oksetykstegs filet med perleløg og sauce lavet med jus fra kødet (indeholder gluten)

Kartoffelmos med salt peber og mælk

Honning ristet rødbeder med ærter gulerødder syltede havtorn t

Dampet broccoli med ristet mandler og soltørrede tomat samt alm. tomater

Hvedekerner med spidskål og blå druer snack peber citrondressing

Husets grønne indslag med melon og ananas

Dagens friskbagte øko. Brød med surdej og durum

Vegetar/vegan:

Fyldte squash med søde kartofler , knoldselleri , pore, peberfrugt, champignon, spinat og ost på toppen
På hvidkål vendt med sennep dressing og feta

Vegan: fyldte squash med søde kartofler , knoldselleri , pore, peberfrugt , champignon , spinat på hvidkål vendt med sennep dressing

Rediger menu