2. februar 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Mørbrad a la creme med svinemørbrad i sauce af chapignon, fløde, fond og pyntet med stegte svampe (indeholder gluten og laktose)

Dampet ris toppet med frisk basilikum

Salat med hvidløgs/paprika grillede auberginer vendt med limabønner, sherry tomater og mixed salat. Toppet med frisk brøndkarse

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/Vegansk: Vegansk/vegetar pølser serveret med ærtemos, stegte rødløg og chipolte dressing. Hertil dampede ris

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet

Mørbrad a la creme (gris) lavet på chapignon, fløde, fond og pyntet med stegte svampe (indeholder gluten og laktose)

Dampet ris toppet med frisk basilikum

Salat med hvidløgs/paprika grillede auberginer vendt vendt med mixed salat. Toppet med frisk brøndkarse

Broccolisalat med lima bønner og fetaost i tern

Syltede peberfrugter vendt med tranebær og pyntet med kruspersille på toppen

Husets grønne indslag med sherry tomater og friske agurker

Dagens friskbagte økologiske baguette (gluten)

Vegetar/Vegansk: Vegansk/vegetar pølser serveret med ærtemos, stegte rødløg og chipolte dressing. Hertil dampede ris

 

Rediger menu