2. februar 2021
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Mørbrad a la creme med svinemørbrad i sauce af chapignon, fløde, fond og pyntet med stegte svampe (indeholder gluten og laktose)
Dampet ris toppet med frisk basilikum
Salat med hvidløgs/paprika grillede auberginer vendt med limabønner, sherry tomater og mixed salat. Toppet med frisk brøndkarse
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/Vegansk: Vegansk/vegetar pølser serveret med ærtemos, stegte rødløg og chipolte dressing. Hertil dampede ris
_________________________________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Mørbrad a la creme (gris) lavet på chapignon, fløde, fond og pyntet med stegte svampe (indeholder gluten og laktose)
Dampet ris toppet med frisk basilikum
Salat med hvidløgs/paprika grillede auberginer vendt vendt med mixed salat. Toppet med frisk brøndkarse
Broccolisalat med lima bønner og fetaost i tern
Syltede peberfrugter vendt med tranebær og pyntet med kruspersille på toppen
Husets grønne indslag med sherry tomater og friske agurker
Dagens friskbagte økologiske baguette (gluten)
Vegetar/Vegansk: Vegansk/vegetar pølser serveret med ærtemos, stegte rødløg og chipolte dressing. Hertil dampede ris
Rediger menu