20. oktober 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Brændende kærlighed med stegt bacon og bløde løg. Toppet med friskhakket persille og serveret med hjemmesyltede rødbeder

Hertil serveres:

Lækker luftig kartoffelmos lavet med mælk, fløde og smør (laktose)

Miksede salater vendt med quinoa, peberfrugter, hakket grønkål og radiser

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar/Vegan: Brændende kærlighed vegetar med stegt selleri, rødbeder og løg hertil lækker luftig kartoffelmos lavet med mælk, fløde og smør (laktose)

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Brændende kærlighed med stegt bacon og bløde løg. Toppet med friskhakket persille og serveret med hjemmesyltede rødbeder

Hertil serveres:

Lækker luftig kartoffelmos lavet med mælk, fløde og smør (laktose)

Miksede salater vendt med quinoa, peberfrugter, hakket grønkål og radiser

Grillet blomkål vendt med sherry tomater og rucola. Toppet med frisk persille

Salat med fennikel og friske æbler. Anrettet på rød mizuna og toppet med tyttebær og frisk mynte

Huset grønne indslag med agurker og frisk ananas

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegan: Brændende kærlighed vegetar med stegt selleri, rødbeder og løg hertil lækker luftig kartoffelmos lavet med mælk, fløde og smør (laktose)

 

Rediger menu