19. januar 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Rød karry med lime kokosmælk tigerrejer pok choy rød grøn chilli sesam

Jasmin ris med basilikum

Dampet broccoli med tranebær/lime dressing soltørrede tomater spinat toppet med radiser og granatæbler

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Wraps: humus, gulerødder, rødløg, peberfrugt , oliven, semidry tomat dressing, salat

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Rød karry med lime kokosmælk tigerrejer pok choy rød grøn chilli sesam

Jasmin ris med basilikum

Dampet broccoli med tranebær/lime dressing soltørrede tomater spinat toppet peber

Æble fennikel salat med appelsin dressing med sennep toppet med fennikelskud og rosiner

Rosmarin bagte gulerødder med citron mizuna samt solsikke kerner mizuna

Husets grønne indslag med rød og hvid spidskål med sesam

Dagens friskbagte øko. Brød med surdej og kerner

Vegetar/vegan:

Wraps: humus, gulerødder, rødløg, peberfrugt , oliven, semidry tomat dressing, salat

Rediger menu