18. maj 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer, der får portions anretninger

Spanske albondigas lavet med timian og rosmarin røget paprika maskeret med tomat sauce (4 stk. pr. person)

Spaghetti med krydderurte olie

Bønnesalat med rodfrugter rødløg concasse på agurk rød mizuna vendt med dressing af grillet peberfrugter og dijon sennep

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Vegetar: fyldte squash med quinoa, majs, spinat, hvidløg , fløde ost,

Vegan: fyldte squash med quinoa, majs, spinat, hvidløg , vegan ost

________________________________________________

Denne menu er til jer, der får buffet

Spanske albondigas lavet med timian og rosmarin røget paprika maskeret med tomat sauce (4 stk. pr. person)

Spaghetti med krydderurte olie

Bønnesalat med rodfrugter rødløg concasse på agurk rød mizuna vendt med dressing af grillet peberfrugter og dijon sennep

Cherry tomater med parmesan og nedkogt balsamico frisk basilikum samt spinat

Dampet broccoli med soltørrede tomater lima bønner sesam ærteskud

Husets grønne indslag med ananas og vandmelon

Dagens friskbagte øko. Brød med rugmel og oliven olie

Vegetar/vegan:

Vegetar: fyldte squash med quinoa, majs, spinat, hvidløg , fløde ost,

Vegan: fyldte squash med quinoa, majs, spinat, hvidløg , vegan ost

Rediger menu