18. august 2020
Dagens menu
.
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Frikadeller lavet af mager svinekød og løg salt peber (indeholder gluten)
Cremet Kartoffelsalat med radiser og agurk purløg lavet på yoghurt og dijon sennep
Lime Grillet gulerødder med syltede tranebær rosmarin samt feldsalat
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:Veggi deller : linser, aubergine, søde kartofler , oliven , hvidløg , havre , løg
Vegetar:
Vegan: ________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Frikadeller lavet af mager svinekød og løg salt peber (indeholder gluten)
Cremet Kartoffelsalat med radiser og agurk purløg lavet på yoghurt og dijon sennep
Bagt Squash og aubergine feldsalat frisk kørvel oliven olie salt peber
Kikærter med bagt porre grønne bønner agurk rødvinseddike dressing
Simonekål med syltede tranebær samt friske blommer
Husets grønne indslag med cherry tomater og oliven med sten
Dagens friskbagte øko. Brød med rugmel og surdej
Vegetar/vegan:Veggi deller : linser, aubergine, søde kartofler , oliven , hvidløg , havre , løg
Vegetar:
Vegan: