18. august 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Frikadeller lavet af mager svinekød og løg salt peber (indeholder gluten)

Cremet Kartoffelsalat med radiser og agurk purløg lavet på yoghurt og dijon sennep

Lime Grillet gulerødder med syltede tranebær rosmarin samt feldsalat

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:Veggi deller : linser, aubergine, søde kartofler , oliven , hvidløg , havre , løg

Vegetar:
Vegan: ________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Frikadeller lavet af mager svinekød og løg salt peber (indeholder gluten)

Cremet Kartoffelsalat med radiser og agurk purløg lavet på yoghurt og dijon sennep

Bagt Squash og aubergine feldsalat frisk kørvel oliven olie salt peber

Kikærter med bagt porre grønne bønner agurk rødvinseddike dressing

Simonekål med syltede tranebær samt friske blommer

Husets grønne indslag med cherry tomater og oliven med sten

Dagens friskbagte øko. Brød med rugmel og surdej

Vegetar/vegan:Veggi deller : linser, aubergine, søde kartofler , oliven , hvidløg , havre , løg

Vegetar:
Vegan:

Rediger menu