17. november 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Laksefilet i Cremet dildsauce med løg hvidløg hvidvin salt peber (indeholder laktose )

Små dampet kartofler

Tomater med hjertesalat og spinat samt agurk feta fennikel skud og syltede tranebær

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Bagte hokkaido , blomkål , knold selleri , med ærter , vegan pølser i romessco sovs med Hasselnødder

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Laksefilet i Cremet dildsauce med løg hvidløg hvidvin salt peber (indeholder laktose )

Små dampet kartofler

Tomater med hjertesalat og spinat samt agurk feta fennikel skud vendt med citron dressing

Hvedekerner med æbler druer grønkål syltede løg ristet solsikke kerner vendt med æbleeddike dressing

Kyllingsalat med knoldselleri peber savoykål lime juice toppet med forårsløg

Husets grønne indslag med dampet broccoli

Dagens friskbagte øko. Brød med surdej og rugemel

Vegetar/vegan:

Bagte hokkaido , blomkål , knold selleri , med ærter , vegan pølser i romessco sovs med Hasselnødder

Rediger menu