17. november 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Stegt unghanebryst fyldt med mozzarella og frik basilikum. Toppet med urte olie

Hertil serveres:

Perle cous cous salat med gulerødder, squash og rødløg i lækker marinade af rødvinseddike, basilikum, sukker og paprika. Toppet med tern af peberfrugter og frisk persille

Miksede salater med sherry tomater, kikærter, agurker, romaine og rødløg. Toppet med græskarkerner og frisk persille

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar/Vegansk: Stegte grøntsager (haricots verts, søde kartofler, gulerødder, rødløg) med kikærter og senneps dressing. Toppet med sesamfrø og serveret med cous cous salat  _________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Stegt unghanebryst fyldt med mozzarella og frik basilikum. Toppet med urte olie (1 stk per person)

Hertil serveres:

Perle cous cous salat med gulerødder, squash og rødløg i lækker marinade af rødvinseddike, basilikum, sukker og paprika. Toppet med tern af peberfrugter og frisk persille

Miksede salater med sherry tomater, kikærter, agurker, romaine, baby spinat og rødløg. Toppet med græskarkerner og frisk persille

Spidskål vendt med æbler og avocado. I lækker dressing af ananasjuice, avocado og persille) anrettet på rocola og toppet med tyttebær

Salat med peberfrugter, agurker, gulerødder og olivenolie. Toppet med fetaost

Huset grønne indslag med honning melon

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegansk: Stegte grøntsager (haricots verts, søde kartofler, gulerødder, rødløg) med kikærter og senneps dressing. Toppet med sesamfrø og serveret med cous cous salat

 

Rediger menu