16. februar 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Cajun stegt kalkuncuvette langtidsstegt

Cous cous salat med squash, sherrytomater, rødløg, peber og porre. Marineret i lækker marinade af sennep, citron, frisk basilikum og hvidløg

Rå marineret rødkål med æbler, syltede havetorn, ham frø og miksede salater

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar: Stegt knoldselleri , søde kartofler, portobello og halloumi med cajun dressing vendt med quinoa

Vegansk: Stegt knoldselleri , søde kartofler , portobello med cajun dressing vendt med quinoa

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet

Cajun stegt kalkuncuvette langtidsstegt

Cous cous salat med squash, sherrytomater, rødløg, peber og porre. Marineret i lækker marinade af sennep, citron, frisk basilikum og hvidløg

Rå marineret rødkål med æbler, syltede havetorn, ham frø og miksede salater

Quinoa vendt med agurker, hjertesalat og radiser. Pyntet med frisk mynte og maskeret med citron dressing
Bagt majroer anrettet på felt salat pyntet med græskekerner og frisk  persille

Husets grønne indslag med råmarineret blomkål

Dagens friskbagte økologiske Ølands baguette

Vegetar: Stegt knoldselleri , søde kartofler, portobello og halloumi med cajun dressing vendt med quinoa

Vegansk: Stegt knoldselleri , søde kartofler , portobello med cajun dressing vendt med quinoa

Rediger menu