16. februar 2021

Dagens menu

Kylling Marsala

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Italiensk kylling Marsala med svampe, timian, oregano, fløde, løg og hvidløg toppet med frisk persille (indeholder laktose)

Ris pyntet med basilikum

Salat med broccoli, blå druer, kirsebær ananas, mandler og mixed salat maskeret med lime dressing

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar Marsala lavet med linser, champignon, peberfrugt, ærter, løg, fløde og persille

Vegan Marsala lavet med linser, champignon, marsala, peberfrugt, ærter, løg , soya fløde og persille
_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet

Italiensk kylling Marsala med svampe, timian, oregano, fløde, løg og hvidløg toppet med frisk persille (indeholder laktose)

Ris pyntet med basilikum

Salat med broccoli, blå druer, kirsebær ananas, mandler og mixed salat maskeret med lime dressing

Hvedekerner vendt med gulerødder, ærter og løg. Vendt i lækker honning/sennep dressing og anrettet med mizuna

Salat med bagte squash, feta ost, blod timian og  rocula
Husets grønne indslag med agurk og kalamata oliven med sten

Dagens friskbagte økologiske Ølands baguette

Vegetar Marsala lavet med linser, champignon, peberfrugt, ærter, løg, fløde og persille

Vegan Marsala lavet med linser, champignon, marsala, peberfrugt, ærter, løg , soya fløde og persille

Rediger menu